fbpx

Ambassadeurs

Wij zijn erg trots op onze ambassadeurs. Hieronder lees je waarom zij ambassadeur zijn van de Kindermuziek! 

Muziekheld
0 - 6 jaar

Fernando Halman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Muziekheld
7 - 12 jaar

Fernando Halman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze ambassadeurs

Fernando Halman

DJ FunX

“Als Radio-DJ bij FunX ben ik al 15 jaar bezig om me in te zetten voor jong en nieuwe talent. Kinderen en muziek zijn een ontzettend vruchtbare combinatie en elk kind verdient een plek om zijn of haar muzikaal talent te kunnen ontplooien. Als ambassadeur van de Kindermuziekweek wil ik me daar extra hard voor maken!”

Evelien Bosch

Programmamaker en presentatrice

“Volgens mij kun je niet vroeg genoeg beginnen met het bezoeken van concerten. Je laten meenemen door de muziek, samen dansen en genieten… Muziek is een verrijking van het leven en als ambassadeur van de Kindermuziekweek zet ik me er graag voor in om zoveel mogelijk kinderen met muziek in aanraking te laten komen.

Dirk Scheele

Kinderpopster

 “Muziek ontroert, troost, inspireert, geeft kracht en plezier. En daarom vind ik het zo belangrijk”

Stella de Geus

Finalist Voice Kids 2017

 “Muziek is mijn favoriete manier om mezelf te uiten”

Kim Spierenburg

Componiste, spreker, columniste en SLE ambassadeur

Door haar auto-immuunziektes: SLE, Sjogren en Coeliakie voelt violiste Kim Spierenburg altijd pijn en moeheid, maar met haar viool laat ze zien hoe ze haar dromen waarmaakt. “Ik vind dat je groot moet dromen. Ik voel die passie en daarom probeer ik het. De grootste beperking zit in je hoofd, vind ik, en niet in je aandoening. Als je denkt dat je iets niet kunt, dan gaat het ook niet lukken.” 

Floris Kortie

Presentator en programmeur 

 “Muziek is één van de zaken die het leven de moeite waard maakt. Het helpt ons abstract te denken, emoties te voelen en intuïtief contact te maken. Heilzaam voor volwassenen, onmisbaar voor kinderen! Ik hoop dat alle jonge oren veel nieuws zullen horen tijdens de Kindermuziekweek!”

Lavina Meijer

Harpiste

“Een week waarin het jonge publiek extra wordt uitgenodigd om er op uit te trekken, op zoek naar bekende en onbekende muziek, wat een mooi initiatief! Nederland is rijk aan veel diverse muziek, onzichtbare kunst, prikkelend en verrijkend, zonder grenzen, voedzaam voor geest en lichaam! Kinderen, doen jullie deze week mee om de muziek in Nederland extra in het zonnetje te zetten?.”

Joris Lutz

Acteur

“Muziek is niet alleen gewoon goed voor je brein en lijf maar als je verschillende soorten muziek leert kennen ga je ook opener naar de samenleving kijken en luisteren. En je wordt er blij en nieuwsgierig van.”

Remy van Kesteren

Harpist en componist

“Ik kan me het leven niet voorstellen zonder muziek. Ieder kind zou de mogelijkheid moeten krijgen om live muziek te horen, te maken en te beleven. Als kind kreeg ik die kans, leerde ik de harp kennen en van muziek te houden. En als ambassadeur van de Kindermuziekweek wil ik zoveel mogelijk kinderen ook de kans geven om betoverd te worden door muziek.”

We willen je wat vragen...

wij willen graag continu onze website verbeteren, zodat jij sneller kan vinden wat je zoekt: informatie, activiteiten of meer. We hebben hier data voor nodig. Vind je het goed als we deze verzamelen?

Privacy policy | Sluiten
Ik wil dit zelf instellen