Inschrijving Willem Wilminkprijs geopend

Schrijf je nu in voor de zevende editie van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied! 👏  De winnaar wordt bekend gemaakt aan het eind van de Kindermuziekweek 2021.

Ben jij componist, tekstschrijver of producent? Stuur dan gauw je bijdrage in via  willemwilminkprijs.nl 

De Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied is een initiatief van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en wordt mede mogelijk gemaakt door Buma Cultuur. Met de prijs wordt aandacht gevraagd voor het Nederlandse kinderlied en met name de plaats die het kinderlied inneemt in het jeugdtheater. Tevens willen zij eer bewijzen aan de Enschedese dichter en tekstschrijver Willem Wilmink, die aan de basis heeft gestaan van een groot aantal bekende Nederlandse kinderliedjes. 

Je kunt tot 21 februari 2021 je bijdrage insturen. De nominaties voor de Willem Wilminkprijs worden medio maart bekend gemaakt, de uitreiking vindt plaats op zondag 18 april 2021 in Enschede. 

Bekijk meer nieuws

Dit was hem dan

De Kindermuziekweek 2020 in een online jasje. Geheel anders dan we van tevoren gedacht hadden. Desondanks hopen we dat iedereen genoten heeft van al het

Lees meer

Nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Na maanden druk bezig te zijn geweest staat die vanaf vandaag dan echt live.  Op de website vind

Lees meer

We willen je wat vragen...

wij willen graag continu onze website verbeteren, zodat jij sneller kan vinden wat je zoekt: informatie, activiteiten of meer. We hebben hier analytics data voor nodig. Vind je het goed als we deze verzamelen?

Privacy policy | Nee, ik wil geen cookies
Instellingen