fbpx

Kindermuziekweek 2020 van start

Het is Kindermuziekweek!

Tot en met 5 april 2020 kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar genieten van allerlei soorten muziek, maar nu online. Want muziek verbindt, juist nu! Muziek zelf maken of liever alleen luisteren? Alles kan! Bekijk het complete programma in de vorm van een blokkenschema hieronder en word gratis abonnee van ons YouTube kanaal! Dagelijks zijn hier alle muziekactiviteiten op te zien!

Doe ook mee aan de dag-challenge
Elke ochtend tijdens de Kindermuziekweek wordt er een nieuwe challenge bekend gemaakt. Je kunt daar tot de volgende dag 15 uur aan meedoen. De winnaar ontvangt een gezinsticket voor een voorstelling naar keuze in het seizoen 2020 (bij een van de deelnemers aan de Kindermuziekweek).

Hoe doe je mee
Upload je video via social media en vergeet niet ons te taggen @kindermuziekweek en #kindermuziekweekonline. Je kunt je video ook mailen naar info@kindermuziekweek.nl of versturen via WhatsApp naar het Kindermuziekweek telefoonnummer: 06-83903155.

Bekijk meer nieuws

Dit was hem dan

De Kindermuziekweek 2020 in een online jasje. Geheel anders dan we van tevoren gedacht hadden. Desondanks hopen we dat iedereen genoten heeft van al het

Lees meer

Nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Na maanden druk bezig te zijn geweest staat die vanaf vandaag dan echt live.  Op de website vind

Lees meer

‘Interview met onze voorzitter’

‘𝙆𝙞𝙣𝙙𝙚𝙧𝙢𝙪𝙯𝙞𝙚𝙠𝙬𝙚𝙚𝙠 𝙠𝙬𝙚𝙚𝙠𝙩 𝙢𝙪𝙨𝙞𝙘𝙞 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙩𝙤𝙚𝙠𝙤𝙢𝙨𝙩’ Een mooi interview met onze bestuursvoorzitter Feyo Sickinghe in het Cornelis magazine van Van Lanschot. Lees het interview hier:

Lees meer

We willen je wat vragen...

wij willen graag continu onze website verbeteren, zodat jij sneller kan vinden wat je zoekt: informatie, activiteiten of meer. We hebben hier data voor nodig. Vind je het goed als we deze verzamelen?

Privacy policy | Sluiten
Ik wil dit zelf instellen