fbpx

Kindermuziekweek en COVID-19

Uiteraard raakt de situatie met het Corona virus ook de Kindermuziekweek. Een groot deel van de activiteiten van onze deelnemers is afgelast of uitgesteld. De website wordt op dit moment bijgewerkt.
We weten nog niet wanneer en hoelang de overheidsmaatregelen uiteindelijk zullen duren, maar de Kindermuziekweek gaat sowieso door! Want ook thuis kun je met live muziek aan de slag. Zowel luisteren als zelf doen…. En daar helpen we jullie graag mee! Online zullen we hier veel aandacht aan besteden. Wil je graag op de hoogte blijven? Check onze socials en de website of schrijf je in voor onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/gV8zLH

Bekijk meer nieuws

‘Interview met onze voorzitter’

‘𝙆𝙞𝙣𝙙𝙚𝙧𝙢𝙪𝙯𝙞𝙚𝙠𝙬𝙚𝙚𝙠 𝙠𝙬𝙚𝙚𝙠𝙩 𝙢𝙪𝙨𝙞𝙘𝙞 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙩𝙤𝙚𝙠𝙤𝙢𝙨𝙩’ Een mooi interview met onze bestuursvoorzitter Feyo Sickinghe in het Cornelis magazine van Van Lanschot. Lees het interview hier:

Lees meer

Dit was hem dan

De Kindermuziekweek 2020 in een online jasje. Geheel anders dan we van tevoren gedacht hadden. Desondanks hopen we dat iedereen genoten heeft van al het

Lees meer

We willen je wat vragen...

wij willen graag continu onze website verbeteren, zodat jij sneller kan vinden wat je zoekt: informatie, activiteiten of meer. We hebben hier data voor nodig. Vind je het goed als we deze verzamelen?

Privacy policy | Sluiten
Ik wil dit zelf instellen