Thema 2024

Thema 2024: ENERGIE

Van 5 tot en met 14 april 2024 vindt de zesde editie van de Kindermuziekweek plaats. Het thema van de Kindermuziekweek 2024 is Energie. Hieronder kun je alle soorten energie scharen die in je opkomen; van wind- of zonne-energie, energie die je krijgt van gezond eten, goed slapen, bewegen of de energie die je voelt als je muziek hoort of maakt.

Kindermuziekweeklied ‘Energie’
Ook het Kindermuziekweeklied staat in het teken van het thema. Jan Groenteman – winnaar van de Willem Wilminkprijs 2022 en genomineerd voor 2023 – schreef de tekst. De Willem Wilminkprijs is een vakjuryprijs voor het beste kinderlied.

In samenwerking met 123Zing is het lied inmiddels opgenomen en wordt er weer een mooi gratis lespakket gemaakt voor scholen. De bladmuziek is terug te vinden op de website van Musidesk voor hen die willen meedoen met een Doe Maar Mee Band. Daarover lees je hieronder meer.

Wie het lied zingt blijft nog even een verrassing, maar raad vooral mee via de socials! Half december maken we de naam van de zanger en/of zangeres bekend!