Steun de kindermuziekweek

Stichting Kindermuziekweek wil ieder jaar 10 dagen lang alle kinderen uit Nederland van 0 tot 12 jaar laten genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek.

Dit doen wij door met zo veel mogelijk verschillende organisaties op het gebied van muziek voor kinderen, elk voorjaar 10 dagen lang, samen te werken om zo veel mogelijk muzikale activiteiten te organiseren en zo heel Nederland in het teken van muziek voor kinderen te zetten.

Wij willen de maatschappij vrolijker, inclusiever en positiever maken, waarbij muziek en muziekeducatie een belangrijke rol spelen. Want muziek verbindt, van muziek word je blij, en muziek maken kan altijd!

“Muzikale ontwikkeling draagt bij aan de algemene cognitieve en emotionele ontwikkeling van kinderen.” 

De Kindermuziekweek wordt projectmatig gefinancierd door fondsen en door deelnemers. Om onze afhankelijkheid van subsidies te verkleinen, vragen wij onze fans of zij ons willen steunen met een donatie. Ondertussen doen wij hard ons best om onze kosten zo laag mogelijk te houden.

Draag je ons initiatief een warm hart toe? Steun dan nu de Kindermuziekweek!

Stuur een e-mail naar onze projectleider via info@kindermuziekweek.nl en ontvang een factuur of betalingsverzoek.

Zelf direct een bijdrage overmaken mag natuurlijk ook. Dat kan op bankrekeningnummer:
NL11 FVLB 0225 0113 01
T.n.v. Stichting Kindermuziekweek te Rotterdam

Elke bijdrage is mogelijk, en meer dan welkom! Bovendien is je gift aftrekbaar. De Kindermuziekweek heeft de culturele ANBI-status. Dit houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als Algemeen Nut Beogende Instelling.

Schenkingen hoger dan 250 euro aan de Kindermuziekweek zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Dit is zelfs extra voordelig als je besluit ons voor een periode van minimaal vijf jaar te steunen. Meer informatie hierover vind je op www.daargeefjeom.nl en op de site van de Belastingdienst.