Koos & Moos [4-7 jaar]

Datum en tijd

De activiteit begint om 15:00 :uur op 6 april 2024

Waar?

Eventlocatie: Jan van Besouw
Zaalnaam: Theaterzaal
Plaatsnaam: Goirle
Provincie: Noord-brabant

Beschrijving activiteit

In de vrolijke muziektheatervoorstelling ‘Koos & Moos’ gaan de twee kamperen in het bos. Door spannende verhalen te vertellen en liedjes te zingen waarbij iedereen mag meedoen, leren Koos & Moos kinderen op een speelse en positieve manier lief te zijn voor onze aarde.

Als de twee vrienden een jonge boomspruit vinden die lijkt te groeien als ze er goed voor zorgen en het aandacht geven, hebben ze een missie: de kleine spruit laten groeien tot een mooie grote boom! Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend?

Koos is een Koala. Hij woonde in Australië, maar toen zijn boom werd omgezaagd, had hij geen huis meer. Hij mocht bij Moos komen wonen: zijn allerbeste mensenvriend. Sindsdien gaan ze samen op avontuur! Je kunt Koos en Moos al kennen van hun populaire YouTube-serie en het prentenboek van Koos de Koala.

De voorstelling duurt circa 45 minuten, de adviesleeftijd is 4 tot 7 jaar. Na de voorstelling is er een meet & greet met Koos & Moos in de foyer!

Deel de activiteit met vriendjes en vriendinnetjes

Overig

Deze activiteit is: Betaald

Doelgroep: 4-6 jaar, 6-9 jaar.

Het wordt georganiseerd door: Jan van Besouw

Bekijk meer activiteiten

Samen muziek maken in de Doe maar mee band

Doe Maar Mee Band

11 april 2024
11 april 2024
16:45
Culemborg
Betaald
Live

Doelgroep: Alle leeftijden.

Doe Maar Mee Band

11 april 2024
11 april 2024
13:15
Ruurlo
Betaald
Live

Doelgroep: Alle leeftijden.