De Kindermuziekweek laat Gouden Muziekwensen uitkomen!

Wil jij weleens optreden in een echte concertzaal? Op het podium staan met een orkest? Of spelen in een beroemde poptempel? Wat jouw Gouden Muziekwens ook is, de Kindermuziekweek laat ‘m misschien wel uitkomen!

Lever tijdens de Kindermuziekweek van 5 t/m 14 april jouw Gouden Muziekwens in bij een wenslocatie in jouw buurt. En met wat geluk wordt jouw Gouden Muziekwens waarheid! Kun je niet zelf naar de locatie komen? Je kunt straks in de periode van 5 t/m 14 april ook jouw Gouden Muziekwens hier online inleveren.

Hoe werkt het?

Tijdens de Kindermuziekweek van 5 t/m 14 april mag je jouw Gouden Muziekwens inleveren. Dit kan bij één van de wenslocaties of online. Iedere wenslocatie kiest zelf welke Gouden Muziekwens(en) ze gaan waarmaken. 

Doe je mee?
Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de Gouden Muziekwens. Lever tijdens de Kindermuziekweek je wens in bij een door jezelf uitgekozen wenslocatie. Dit is je kans! Vertel ons je grootste muzikale wens, waarom je dit wenst en wie weet komt jouw droom uit.

Deelnemende Wenslocaties:

Doe een Wens

Ik lever deze wens in bij:(Vereist)

Naam(Vereist)

Deelnemende Wenslocaties:

Noord Nederlands Orkest

Het Noord Nederlands Orkest is het meest veelzijdige symfonieorkest van Nederland en we maken ook heel graag muziek speciaal voor kinderen!

Je kunt zo veel toffe dingen wensen bij ons! Misschien een keer op het podium zitten tussen de musici tijdens een concert? Of speel je een instrument en wil je een keer les van een echte NNO musicus? Wil je je opa en oma verrassen met een intiem concert in hun actieve seniorenflat? Of lijkt het je cool als NNO musici meespelen tijdens je groep 8 musical?

Je kunt alles wensen wat je maar wilt tijdens de Kindermuziekweek en misschien….komt jouw wens wel uit!

Rotterdams Philharmonisch Orkest

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is een professioneel symfonieorkest. Zij geven bijna elke week concerten in het Concertgebouw de Doelen, maar ook over de hele wereld geven zij concerten, dus wereldberoemd!

Wat zou jij bij ons willen wensen? Een keer op het podium naast een musicus zitten bij een repetitie? Of misschien nog spannender voor een muzikant spelen en wat tips krijgen? Of misschien de dirigent ontmoeten en wat vragen stellen?

SKVR

‘Heb jij altijd al bandoneon of contrabas willen spelen? Memorabele muziekmomenten willen hebben beleefd door middel van een voorstelling? Zangles willen hebben van Sjharlie Vos (zangeres van Totally Spice) of meezingen in haar kids koor? Een feestje willen bouwen met de Brassband? Of bouw jij je eigen feestje door als DJ op te treden en te draaien? Of heb jij een heel andere droom die SKVR zou kunnen laten uitkomen? Lever dan nu jouw muziekwens in bij de SKVR en wie weet laten wij jouw droom binnenkort uitkomen!’

Wilmink Theater

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is het grootste theater in Oost-Nederland en bezit over meerdere zalen waar verschillende artiesten en performers dagelijks de sterren van de hemel spelen. We beschikken over grote en kleine zalen, met ontelbare mogelijkheden en alle denkbare genres.

Heb jij nou een wens die op een van de plekken in onze zalen werkelijkheid zou kunnen worden? Stuur dan je wens in voor Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

NPO Klassiek – Radio

Bespeel jij een instrument en wil je graag een stukje spelen op de radio? Of heb je een favoriet muziekstuk dat je wel zou willen aankondigen als een echte presentator?

‘De Muziekfabriek’ is een fris en vrolijk lunchprogramma op radiozender NPO Klassiek. Elke dag zijn wij te horen in honderden huiskamers door heel Nederland! We draaien stokoude tot gloednieuwe muziek, delen gezellige berichten van onze luisteraars en vertellen over de allermooiste stukken.

Het Concertgebouw

Wist jij dat Het Concertgebouw heel veel kinder- muziekvoorstellingen heeft? En dat we allemaal verschillende zalen en geheime plekjes in het gebouw hebben? Je kan bij ons wensen om eens op het podium te staan, een workshop te krijgen van je favoriete artiest, een speciale muzikale rondleiding te krijgen door heel het gebouw of natuurlijk een van onze voorstellingen bijwonen!

Muziekhuis Oudewater

Het Muziekhuis Oudewater is de plek in Oudewater waar mensen van alle leeftijden samenkomen met een gedeelde passie voor muziek, zang, dans en theater.

Het Muziekhuis Oudewater is gevestigd in de monumentale oude school uit 1882. Jong en oud komen hier samen om hun gezamenlijke passies te delen op het gebied van zang, dans, muziek en theater. Vanuit het Muziekhuis Oudewater worden dagelijks cursussen en lessen gegeven door professionele docenten. Ook voor evenementen, voorstellingen, optredens en jamsessies kun je in het Muziekhuis terecht. Het Muziekhuis herbergt daarnaast ook het kantoor en de studio van 123ZING, een digitale methode voor podiumkunsten in het basisonderwijs.

Muziekgebouw en BIMHUIS

Heb jij weleens willen optreden in één van de mooiste concertzalen? Of word je zelf componist tijdens een SoundLAB workshop?

Of misschien wil je de groove beleven! In het Muziekgebouw en BIMHUIS in Amsterdam kan het allemaal.