Kindermuziekweek Tour - Slodde & Vos

Met SlodDe & VoS naar dromenland

Maak je klaar voor een dromerig, muzikaal avontuur met SlodDe & VoS. Sluit je ogen en laat je meevoeren naar dromenland, een doldwaze wereld gevuld met kleurrijke wolken, zwevende kastelen en pratende dieren, waar al je gekste dromen tot leven komen.

Geniet van de fantastische verhalen van SlodDe (de Vos), VoS (de Kat) en Katta (de Koala), terwijl ze creatieve namen bedenken voor kleuren die zo vreemd lijken dat ze wel echt moeten zijn. Dompel je onder in de vrolijke chaos van SlodDe & VoS en dans mee als een vis, als een kip, of zelfs als een… vogelschaap?!

SlodDe & VoS

SlodDe & VoS is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Gemotiveerd door een gebrek aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes, schreven ze hun eerste nummers als SlodDe & VoS. Samen met drummer Satindra Kalpoe treden ze live op voor kinderen van 3-8 jaar. Hun eerste theatervoorstelling “SlodDe & VoS in de Geluidentuin” werd door de Theaterkrant geprezen als een ‘verrukkelijke show’.

In korte tijd hebben ze indrukwekkende mijlpalen behaald, waaronder een popzalentour, een succesvolle première in het Patronaat en een geslaagd optreden op Bevrijdingspop Haarlem. Daarnaast zijn ze de vaste huisband van kinderopvang Op Stoom en hebben ze hun eerste liedjes uitgebracht op Spotify en YouTube.

Kindermuziekweek - Sloddevos - Activiteit

Nu te boeken!

De Kindermuziekweek biedt in 2025 voor het tweede jaar op rij een Kindermuziekweektour aan. Een kwalitatieve muziekvoorstelling, te zien op scholen en theaters door heel Nederland.

‘SlodDe & VoS naar Dromenland’ wordt speciaal gemaakt voor de Kindermuziekweek rondom het thema van de Kindermuziekweek; ‘Dromen’. De muzikale voorstelling gaat exclusief in deze periode toeren, dus mis het niet!

Neem snel en vrijblijvend contact met onze partner Vanaf 2 op om een mooi plekje te boeken tijdens de Kindermuziekweek 2025 van 4 t/m 13 april 2025. De voorstelling is ideaal voor de theaterzalen, popzalen, maar is ook geschikt voor in bibliotheken en scholen.

Let op: Wil je zeker zijn van het mooiste plekje? Deelnemers en partners van de Kindermuziekweek krijgen voorrang op plaatsing van de tournee. Je kunt je hier als partner of deelnemer aanmelden.