Lentecursus Muziek op Schoot

Datum en tijd

De activiteit begint om 09:15 :uur op 25 maart 2024

Waar?

Eventlocatie: Gemeenschapshuis de Vlieren
Zaalnaam: 3/4
Plaatsnaam: Breda
Provincie: Noord-brabant

Beschrijving activiteit

SAMEN ZINGEN, BEWEGEN EN MUZIEK MAKEN!

Muziek op Schoot is er al voor baby’s vanaf 4 maanden! Voor iedere leeftijd zijn er aparte groepen: baby’s onder de 1 jaar, dreumesen van 1 tot 2 jaar en peuters van 2 tot 4 jaar.
De lentecursus bestaat uit 10 lessen van maandag 25 maart t/m 24 juni. Kijk snel op de website voor de actuele lestijden.

We starten en eindigen elke les met een begroetings- en tot-ziens-liedje. Deze vaste structuur zorgt ervoor dat kinderen zich al snel vertrouwd voelen. Daarnaast houden ze ervan om de instrumentjes en spelmaterialen te ontdekken. Uiteraard passen deze bij de ontwikkeling van de jonge kinderen. We gebruiken bijvoorbeeld ritmestokjes en schudeitjes, maar ook blokken, ballen of badeendjes. Alle activiteiten worden muzikaal ondersteund. We zingen samen bekende en nieuwe liedjes, luisteren naar verschillende instrumenten en muziek.
Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor beweging! Ieder kind wordt motorisch uitgedaagd op zijn/haar niveau. Zo stimuleren en ondersteunen we tijdens de muzikale spelletjes de ontwikkeling van je kind op alle vlakken!

Je krijgt de bladmuziek van de liedjes mee naar huis. Ook deel ik korte (eenvoudige) filmpjes van de liedjes in een appgroep. Hartstikke handig om thuis verder te spelen en muziek te maken!

Deel de activiteit met vriendjes en vriendinnetjes

Overig

Deze activiteit is: Betaald

Doelgroep: 0-3 jaar.

Het wordt georganiseerd door: muzieKanjers

Bekijk meer activiteiten

Samen muziek maken in de Doe maar mee band

Doe Maar Mee Band

11 april 2024
11 april 2024
16:45
Culemborg
Betaald
Live

Doelgroep: Alle leeftijden.

Doe Maar Mee Band

11 april 2024
11 april 2024
13:15
Ruurlo
Betaald
Live

Doelgroep: Alle leeftijden.