Musicroom 2: Hermes Barzelini (7+)

Datum en tijd

De activiteit begint om 11:00 :uur op 13 april 2024

Waar?

Eventlocatie: Amare
Zaalnaam: Musicroom 2
Plaatsnaam: Den Haag
Provincie: Zuid-holland

Beschrijving activiteit

Beleef de musicrooms tijdens het BIG BANG Festival: stap een ruimte binnen en ontdek een muzikale verrassing. Reis door een wereld van verschillende stijlen muziek terwijl je verborgen hoekjes van Amare ontdekt!

Pakkende bars, een sterke mening en karakter, dat is Hermes Barzelini. Hermes Barzelini is een opkomende rapper uit de Haagse Schilderswijk/Transvaal. In zijn tracks neemt hij je mee, met een storytelling-flow naar deze kant van Den Haag.

Hermes is zelf liefhebber van duistere trap beats en hiphop, maar hij kan zich in elke stroming wel aanpassen. Dat is ook te horen in zijn recente producties die hij heeft ge co-produced en waar hij zijn stem laat gelden. Met releases zoals Real070 en Onkruid Mixtape heeft hij zijn stad kennis laten maken met een nieuw geluid. En zo domineert hij in 2023 het Haagse Rap domein. Stilzitten dat is iets wat hermes niet kent. Met zijn stand vaste/doelgerichte visie weet hij goed waar hij naartoe wil en dat is zeker te zien. Zijn originele sound vraagt om erkenning en die komt hij halen!

 

Deel de activiteit met vriendjes en vriendinnetjes

Overig

Deze activiteit is: Betaald

Doelgroep: 7-8 jaar, 9-12 jaar.

Het wordt georganiseerd door: Stichting Amare

Bekijk meer activiteiten

Samen muziek maken in de Doe maar mee band

Doe Maar Mee Band

11 april 2024
11 april 2024
16:45
Culemborg
Betaald
Live

Doelgroep: Alle leeftijden.

Doe Maar Mee Band

11 april 2024
11 april 2024
13:15
Ruurlo
Betaald
Live

Doelgroep: Alle leeftijden.