Het nieuwe Kindermuziekweeklied ‘Energie!’ wordt gezongen door Duron!

Kindermuziekweek-2024-Duron

Het nieuwe Kindermuziekweeklied ‘Energie!’ wordt gezongen door Duron, finalist van het Junior Songfestival 2023, houdt van bellen en trefbal en kan niet zonder zijn familie en vrienden. Eindelijk mag zijn reactie naar buiten ‘Super gaaf dat ik dit jaar de zanger ben. Met het nummer ‘Energie’ hoop ik kinderen te inspireren om iets met muziek te gaan doen.’

Het lied is geschreven door Jan Groenteman, winnaar van de Willem Wilminkprijs 2022 en genomineerd voor editie 2023. Wederom wordt het lied in samenwerking met educatieve partner 123ZING geproduceerd en is het inmiddels opgenomen en wordt er weer een mooi gratis lespakket gemaakt met allerlei muzikale extra’s, gratis toegankelijk voor alle Nederlandse basisscholen. Het volledige lespakket is per 1 maart 2024 gratis beschikbaar.

Orkesten kunnen al beginnen met oefenen van het Kindermuziekweeklied voor de Doe Maar Mee Band met behulp van de gratis meespeelvideo en arrangementen – deze zijn geschikt voor allerlei instrumenten en orkesten van ieder niveau. Je vindt alle informatie hiervoor hier op onze website.