Kindermuziekweeklied

Kindermuziekweeklied 2024: Energie!

123ZING en de Kindermuziekweek presenteren het  Kindermuziekweeklied 2024: ‘Energie’ geheel passend bij het thema van 2024.

Jan Groenteman – winnaar van de Willem Wilminkprijs 2022 en genomineerd voor 2023 – schreef de tekst. De Willem Wilminkprijs is een vakjuryprijs voor het beste kinderlied.

In samenwerking met onze educatieve partner 123ZING is het lied inmiddels opgenomen en wordt er weer een mooi gratis lespakket gemaakt voor scholen. Vanaf nu kunnen orkesten al beginnen met oefenen van het lied voor de Doe Maar Mee Band met behulp van de gratis meespeelvideo en arrangementen – deze zijn geschikt voor allerlei instrumenten en orkesten van ieder niveau.


Wie het lied zingt blijft nog even een verrassing, maar raad vooral mee via de socials! Half december maken we de naam van de zanger en/of zangeres bekend! 

Het gratis lespakket is per 1 maart gratis beschikbaar voor scholen, muziekverenigingen, orkesten, culturele instellingen en iedereen die het leuk vindt om met ‘Energie!’ aan de slag te gaan! Vanaf dan zijn ook de videoclip en muzikale extra’s zoals dans, bodypercussie, boomwhacker arrangement beschikbaar.